Juhannusaatto ihanissa maisemissa aulangolla. Lempeä kesäilta vanajaveden äärellä. Vesi on tyyni, on hiljaista ja aurinko pilkottaa pilvien raosta. Mä tunnen olevani onnellinen, mun on hyvä olla, olen yksin. 
Olen ympäristössä mikä on täynnä pariskuntia, perheitä nuoria ja vanhoja. Huomasin jossain vaiheessa, etten anna sen vaikuttaa. Mä en huomaa muita, mä vaan olen.

Sen verran hyvin jo mut tunnette, että käväshän mulla mielessä miten olisi kiva olla täällä jonkun toisen aikuisen kanssa. Se ajatus hävisi kuitenkin aika nopeasti eikä tuntunut edes pahalta. Nautin olostani lasteni kanssa täällä, me vaan ollaan eikä anneta kenenkään häiritä.

Ollaan käyty pari kertaa kylpylän puolella uimassakin. Minä uimapuvussa, viimeksi joskus vuonna nakki ja nyt eilen ja tänään täällä.Mä lupasin lapsille,että tänä kesänä tulen uimaan heidän kanssaan. Olen huomannut, että on oikeastaan aika vapauttavaa olla sellainen kuin on. Vaikka se pelkkä uimapuku päällä. Huomaan käveleväni rohkeasti tuntematta alemmuuden tunnetta. Mä en yritä kävellä, kuin olisi hilihanko takapuolessa. Ihan kuin se tekis mut näkymättömäksi. Ei enää sitä. Kun mä tulen paikalle niin mä tulen. Laskin muuten vesiliukumäestäkin ja tunsin itseni pikku lapseksi ja se oli mahtavaa.

Uimapuvusta sen verran, että se nyt ei oo mikään ihme juttu. Mulle sen pitäminen on eräänlainen etappi. En vaan ole pystynyt sitä pukemaan pitkään aikaan päälle ja lähteä julkisesti sillä hippaloimaan. Mut, jos luvataan niin se kans pidetään. Enpä muista milloin sen päätin, mutta päätin vähän vauhdittaa asiaa ja tehdä itselleni jotain tosissaan. Ainahan mä jumppaan tai oon ikuisella laihiksella. Paitsi, että mä oon lopettanut laihikset. Nykyään toi terveellinen ruoka ja liikunta kuuluu elämään. Ja samalla sitä väkisin kavenee ja kevenee. Ja joo, kyllä herkuttelen ja mopokin lähtee välillä käsistä. En ole täydellinen. Jos miettii miks mä teen tätä ja kenen takia. Tokaan voi vastata, et puhtaasti itseni ja lasteni takia. Mä jaksan paremmin ja olen pirteämpi ja iloisempi. Ensimmäiseen voisi sanoa, että osittain ulkonäöllisesti ja osittain korvienvälin takia. Ehkä vähän pitää avata tätä.XD. Asian voisi pukea sanoiksi näin...se mitä mä tunnen kropassani ja näen peilissä vaikuttaa mieleeni. Mitä terveellisemmin syön ja mitä enemmän liikun, tunnen oloni hyväksi ja aikaansaavaksi. Jos en toimi näin, mulla on huono olo henkisesti ja fyysisesti. Ja saavutukset mitä näen peilistä, tsemppaa ja saa jatkamaan entistä kovemmin. Olen aiemmin tehnyt asioita vääristä syistä . Ei siitä mitään  tule, jos itse ei halua muutosta. Tämä pätee oikeestaan kaikkeen elämässä. 

Eksyttiin taas vähän aiheesta, mutta tuli vaan fiilis kirjoittaa tästä. Ei muuta kuin tuulta päin ja nauttikaahan olostanne.

-Angeleye-